ZOE E-Tech 100% Electric

Пробег до 395 км WLTP*
Електрически градски автомобил Renault ZOE
дързък дизайн

Градският автомобил, който внася заряд във вашето ежедневие

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
Модерен и динамичен дизайн, смели линии и дързост точно, колкото трябва... Renault ZOE E-Tech 100% electric заявява индивидуалността си и подобрява ежедневието ви. Развейте гордо знамето на електромобилите!

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ АВТОМОБИЛ

ZOE E-Tech 100% Electric

стигнете далеч

Лесен живот на електричество!

Планирате пътуване? Подгответе пътуването си до най-малката подробност с приложението MY Renault. Пробег, зареждане, маршрут... Тръгнете спокойно на път!
Пробег
Пробег до 395 км (WLTP*)
С капацитет от 52 кВч, батерията на Renault ZOE E-Tech 100% electric  ви позволява да изминете до 395 км (по WLTP*).
Зареждане
Най-гъвкавият градски автомобил по отношение на зареждането
Независимо дали се намирате вкъщи, в града, до супермаркета или на автомагистралата, можете да зареждате Renault ZOE  E-Tech 100% electric  навсякъде и по всяко време.

Wallbox (7,4 kW): повече от 300 км пробег за 8 ч.**

Обществена зарядна станция (11 kW): 120 км пробег за 2 ч.**
Обществена зарядна станция (22 kW): 120 км пробег за 1 ч.**

Станция за бързо зареждане (50 kW): до 150 км пробег за 30 минути**
Свързани услуги
Улеснено ежедневие
Направете пътуванията си по-лесни с нашите свързани услуги
Възползвайте се от множеството свързани услуги на Renault ZOE E-Tech 100% electric  – с помощта на мултимедийна система EASY LINK или дистанционно през мобилното приложение MY Renault. С тези услуги можете да подгреете предварително купето на Renault ZOE E-Tech 100% electric  или да планирате зарежданията и маршрутите.

* Пробег по WLTP (Хармонизирана в глобален мащаб процедура за изпитване на леки превозни средства, стандартизиран цикъл: 57% движение в градски условия, 25% движение в извънградски условия, 18% автомагистрали) за новата версия на ZOE Life, оборудвана с 15-инчови джанти.

** Стойностите за времетраене и разстояние, посочени тук, са изчислени от резултатите, получени от новото ZOE по време на процедурата за сертифициране WLTP, която има за цел да представи условията на реално използване на автомобилите. Те обаче не отчитат типа на пътуването, предприето след зареждане. Времето за зареждане и очакваният пробег зависят и от температурата, износването на батерията, изходната мощност, стила на шофиране и нивото на заряда.


електрически функции

Наелектризиращи емоции

Renault ZOE E-Tech 100% electric  е винаги лесно за използване и включва най-новите технологии за електромобили. Всеки детайл е проектиран от експертите на Renault, за да се гарантира, че автомобилът въплъщава иновациите и креативността, характерни за марката.
Renault ZOE отзад
Двигател R135 (100 kW)
С неговия електрически двигател с мощност 135 к.с. можете да се приготвите за истинско удоволствие от шофирането, което е динамично и отпускащо, без никакъв шум или вибрации!
Интериор на Renault ZOE, скоростен лост
РЕЖИМ B
За да улесни шофирането в града или в бавнодвижещ се трафик, режим B увеличава отрицателното ускорение на автомобила, като ви позволява да използвате по-рядко педала на спирачката и да шофирате по-спокойно.
Renault ZOE – технологии
ПОМОЩНИ СИСТЕМИ ЗА ВОДАЧА
Renault ZOE E-Tech 100% electric  е оборудвано с различни системи за сервоуправление, гарантиращи вашата безопасност при всички обстоятелства и улесняващи маневрирането. Бъдете една крачка напред!

Подробна информация за Renault ZOE E-Tech 100% electric

Дизайн на новото ZOE

Разгледайте и...

Clio E-Tech
CLIO E-TECH FULL HYBRID
Arkana E-Tech
ARKANA E-TECH FULL HYBRID