Пробег, батерия и зареждане

ZOE E-TECH 100% ELECTRIC

Зареждане на Renault ZOE E-Tech 100% Electic

Осигурете си зареждане без никакви усилия у дома, на работа или на обществени зарядни станции. Лесно е!
У ДОМА
НА РАБОТНОТО МЯСТО
В МРЕЖИТЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА
НА АВТОМАГИСТРАЛАТА

Лесно намиране на зарядни станции

Съдържанието е предоставено от VsichkoTok

Увеличете пробега си

Тъй като е оборудвано с лесни за използване технологии, оптимизирането на пробега на Renault ZOE E-Tech 100% electric  е лесно.
Помощник за икономия на енергия
Функцията „Помощник за икономия на енергия“ се намира вдясно от 10-инчовия екран на водача и ви информира дали изразходвате или възстановявате енергия. Регулирайте разхода в реално време, за да оптимизирате пробега си.
Режим ЕСО
Режимът ECO Ви помага да оптимизирате разхода на енергия. Той извършва промени във функциите, които консумират много енергия (отопление, климатизация, сервоуправление и т.н.) и в някои действия при шофиране.
Предварителна климатизация на температурата в салона
Запазете пробега чрез предварителна климатизация. Докато автомобилът е включен в зарядната станция, можете да използвате EASY LINK, за да зададете желаната от вас температура за времето на вашето потегляне. Също така, можете да включите предварителна климатизация незабавно до целева температура от 21°C като използвате смартфона си.

Лесно планиране и управление на процеса
на зареждане

Зареждайте лесно Renault ZOE E-Tech 100% electric  благодарение на свързаните услуги на Renault CONNECT и комбинирания порт Combo CCS за бързо зареждане с постоянен ток
MY RENAULT
МУЛТИМЕДИЙНА СИСТЕМА EASY LINK
КОМБИНИРАН ПОРТ CCS

Renault ZOE E-Tech 100% electric в подробности

* WLTP Пробег (по Хармонизираната в глобален мащаб процедура за изпитване на леки превозни средства, стандартизиран цикъл: 57% градски пътувания, 25% междуградски пътувания, 18% пътувания по магистрала) за новото ZOE, версия Life с 15-инчови джанти.

** Домашната зарядна станция Wallboxтрябва да бъде монтирана от одобрен квалифициран специалист.


Разгледайте и...

Clio E-Tech
CLIO E-TECH FULL HYBRID
Arkana E-Tech
ARKANA E-TECH FULL HYBRID