Trafic Van

винаги до вас
Новото Renault Trafic

дизайн

ЗДРАВ И ДИНАМИЧЕН ВАН

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
Комбинирайте комфорта и практичността с Trafic Van. Неговият добре замислен интериорен дизайн включва люк под пътническата седалка, който позволява товарна дължина от 4,15 м. Неговата правоъгълна форма оптимизира товарния обем, като предлага до 8,9 м³ при версия L2H2.  Отделенията за съхранение в предната част предлагат обем от 88 л, подвижен офис на колела и целия комфорт, който ви е необходим да работите където и когато поискате.

ОБОРУДВАНЕ

Новото Renault Trafic – офис на колела
животът в салона е лесен
Седнете зад волана на вашия Trafic Van и работете където и да се намирате. Оборудван с истинско модулно пространство – необходимо е само да сгънете средната седалка и салонът се превръща в офис на колела. Идеално място, където да поставите лаптопа и работните си документи върху въртяща се поставка формат А4.
Новото Renault Trafic – оптимизирано товарно пространство
оптимизирано товарно пространство
Люкът в преградата позволява на Trafic Van да предложи до 4,15 м полезна товарна дължина – най-добрата в своя сегмент. Правоъгълният подов панел означава, че товарният обем е оптимизиран, за да осигури до 8,9 м3.
новото Renault Trafic – Помощни системи за водача
безопасност при шофиране
Trafic Van може да се похвали с десет нови помощни системи за водача. Пътувайте с най-високото ниво на комфорт за водача: предупреждение при наличие на обект в "сляпата" точка, адаптивен круиз контрол, предупреждение при пресичане на осевата линия, активен спирачен асистент и др. Непознат досега комфорт и безопасност, докато работите на път.

ПРИСТАВКИ
нашите решения за различни сфери на дейност
От 1980 г. Trafic Van се приспособява към изискванията на вашата работна дейност.
Вътрешна облицовка от дърво, защитно покритие, места за съхранение и много други. Възползвайте се максимално от персонализираните приставки, адаптирани според вашите потребности.

РЕШЕНИЕ ЗА ВСЯКА СФЕРА НА ДЕЙНОСТ

Trafic Van – ванът на всички търговци
Trafic Van е модулен и може да се персонализира според вашите желания чрез широка и специализирана гама от опции, аксесоари и надстройки.

Изберете версията закрит ван, който предлага опции с 2 дължини, 2 височини и място за полезен товар между 5,8 и 8,9 м3. Предлагат се и много варианти: двойна кабина, прозорци, разделителни прегради, врати и др.

RENAULT TRAFIC В ПОДРОБНОСТИ