ДВИГАТЕЛИ

TRAFIC SPACECLASS

ДВИГАТЕЛ, АДАПТИРАН КЪМ ВАШИТЕ ПОТРЕБНОСТИ

За удоволствие от шофирането, приспособено към вашите нужди, Trafic SpaceClass е снабден с двигатели с автоматична или ръчна скоростна кутия в съответствие с най-актуалните действащи стандарти.
Blue dCi 150
гъвкав

Този 2-литров Blue dCi 150 турбо двигател предлага гъвкавост във всяка ситуация. С въртящ момент от 350 Nm, той предлага най-плавни смени на предавките, независимо от режима на шофиране и се адаптира към всички неочаквани предизвикателства на пътя. Изберете версия с 6-степенна ръчната скоростна кутия или версия с 6-степенна скоростна кутия с двоен съединител EDC. Когато се комбинира с технологията AdBlue®, ви помага да намалите разхода си на гориво, както и емисиите на CO2.
Blue dCi 170 EDC
високоефективен

Изберете 2-литров Blue dCi 170 EDC турбо двигател с въртящ момент от 380 Nm и открийте нов начин за шофиране. Подобрена реакция с незабавно ускорение, хармоничен въртящ момент за всеки режим на шофиране, оптимизиран разход на гориво... Неговата 6-степенна автоматична скоростна кутия с двойна съединител ви предлага несравнимо шофиране. Също така се възползвайте от технологията AdBlue®, за да намалите емисиите на фини твърди частици и CO2.

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА НАПРАВИТЕ ЕДНО КРЪГЧЕ С TRAFIC SPACECLASS?


РАЗГЛЕДАЙТЕ И...

Trafic Van
TRAFIC VAN