ДВИГАТЕЛИ

TRAFIC

ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА ДВИГАТЕЛИТЕ

Blue dCi 110
икономичен

Двигателят Blue dCi 110, предлаган за Trafic, е снабден с 6-степенна механична скоростна кутия и въртящ момент от 300 Nm. Ограничете разхода и емисиите на СО2 с този 2-литров турбо двигател, оборудван с технология AdBlue®, без да правите компромис с удоволствието от шофирането.
Blue dCi 150
гъвкав

Според вас, гъвкавостта е най-важна! Двигателят Blue dCi 150 е създаден точно за вас! Този 2-литров турбо двигател комбинира комфорт и пъргавост с въртящ момент от 350 Nm. Изберете неговата 6-степенна механична версия или 6-степенната автоматична скоростна кутия EDC с двоен съединител, за да усетите максимално удоволствие при шофиране. А когато се комбинира с технологията AdBlue®, той ви предлага пъргаво и ефективно управление, като същевременно намалява емисиите на СО2.
Blue dCi 170 EDC
високоефективен

Насладете се на още по-голяма мощност и още повече удоволствие от шофирането с този 2-литров турбо двигател Blue dCi 170 EDC. С въртящ момент от 380 Nm и мощност от 170 к.с., неговата 6-степенна автоматична скоростна кутия EDC с двоен съединител е проектирана, за да комбинира всички предимства на автоматичната и ръчна скоростна кутия, като ви осигурява бърза реакция при всяка ситуация. Контролирайте емисиите на СО2 с интегрираната технология AdBlue®.

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА НАПРАВИТЕ ЕДНО КРЪГЧЕ С TRAFIC PASSENGER?


РАЗГЛЕДАЙТЕ И...

EXPRESS VAN
EXPRESS VAN