двигател

двигател full hybrid

Renault Symbioz
E-Tech full hybrid 145 к.с.
Изпитайте най-доброто от хибридната технология с Renault. В градските райони шофирайте с електричество до 80% от времето¹ и се наслаждавайте на до 40% икономии на гориво², като същевременно намалявате емисиите на CO2 .

1в зависимост от заряда на батерията и стила на шофиране/източник: вътрешен източник на Renault/2023 г.

E-Tech full hybrid в сравнение с двигател mild hybrid с автоматична скоростна кутия, съгласно протокола в градски цикъл WLTP City/източник: UTAC и IDIADA/ септември 2022 г.

двигател 145 к.с.
E-Tech full hybrid     
до 1 000 км
пробег1
от 4,7л/100 км
разход2
up to 80 %
electric driving in the city³
 1E-Tech full hybrid, 145 к.с., с пълен резервоар с бензин, съгласно данни по WLTP
 2 в цикъл по WLTP
 ³в зависимост от заряда на батерията и стила на шофиране/източник: вътрешна информация на Renault/2023 г.
технология
Renault Symbioz - technology E-Tech full hybrid
технология E-Tech full hybrid
Renault Symbioz съчетава електрически мотор с ефективен двигател с вътрешно горене, които се редуват или работят едновременно, когато е необходимо. Мултимодалната автоматична скоростна кутия дава приоритет на електрическото шофиране.
рекуперация на спирачната енергия
Renault Symbioz E-Tech full hybrid -regenerative braking
рекуперация на спирачната енергия
Renault Symbioz предоставя спонтанно и динамично ускорение и същевременно намалява вашия разход на гориво и CO2 емисии. Когато спирате или намалявате скоростта, батерията се зарежда автоматично чрез рекуперация на спирачната енергия. Без необходимост от включване в контакт.
разход
Renault Symbioz E-Tech full hybrid - consumption
консумация
Шофирайте Renault Symbioz до 80% от времето¹ в града в електрически режим и пестете до 40% от разходите за гориво² с консумация от 4,7 л/100 км.

1в зависимост от заряда на батерията и стила на шофиране/източник: вътрешен източник на Renault/2023 г.

2E-Tech full hybrid в сравнение с двигател mild hybrid с автоматична скоростна кутия, съгласно протокола в градски цикъл WLTP City/източник: UTAC и IDIADA/ септември 2022 г.

енергиен етикет (Crit’Air)
Renault Symbioz E-Tech full hybrid - energy label
енергиен етикет Crit’Air
С етикет Crit’Air 1, Renault Symbioz E-Tech full hybrid ви дава свободата да шофирате дори при строги ограничения, налагани при високи нива на замърсяване. Този сертификат удостоверява нивото на емисии на автомобила въз основа на европейския стандарт.

предвиждащо хибридно шофиране

Renault Symbioz E-Tech full hybrid - conduite hybride prédictive
оптимизирайте бюджета си
Автомобилът анализира профила и топографията на маршрута, предвиждайки автоматично режима на шофиране: двигател с вътрешно горене, хибриден или 100% електрически. Хибридното шофиране спомага за оптимизиране на енергията на батерията и подобряване на разхода и пробега на Renault Symbioz.