свързаност и завладяващо изживяване

свързаност и завладяващо изживяване

Renault Symbioz     
Renault Symbioz E-Tech full hybrid - expérience de conduite connectée
свързано изживяване при шофиране
С 10,4-инчов централен екран и 10-инчово дигитално табло Renault Symbioz ви осигурява пълна свързаност с технологиите чрез мултимедийната система openR link с вградени Google услуги*. Наслаждавайте се на над 50 приложения в автомобила, включително SongPop за споделено изживяване със семейството или приятелите.
*Google, Google Play, Google Maps са търговски марки на Google LLC.

вградени Google услуги


гласово управление на solarbay®

Renault Symbioz E-Tech full hybrid
гласово управление на solarbay®
Използвайте гласови команди от Google Assistant, за да регулирате затъмнението на покрива solarbay® на Renault Symbioz с избор от 4 комбинации.

над 50 приложения в автомобила


свързани услуги Renault

С услугите Renault можете да следите вашето Renault Symbioz дори дистанционно. Инсталирайте актуализации, контролирайте температурата и управлявайте напомнянията за поддръжка от приложението My Renault: всичко е проектирано да улесни ежедневието ви.
системни актуализации
Renault Symbioz E-Tech full hybrid - System updatese
Системни актуализации
Възползвайте се от последните актуализации на openR link и най-новите версии на софтуер, приложения и услуги без да е необходимо да посещавате сервиз благодарение на технологията FOTA (актуализация на фърмуера по въздуха).
My Renault
My Renault
Проследяване на поддръжката и напомняния, ръководства и упътвания, комуникация с експерти, геолокация на автомобила и много други: приложението My Renault ви позволява да останете свързани с Renault Symbioz 24/7.

аудиосистема Harman Kardon®

Renault Symbioz E-Tech full hybrid - Harman Kardon
завладяващо аудио изживяване
Отдайте се на най-завладяващите изживявания на борда на Renault Symbioz с ексклузивното аудио пътуване Harman Kardon: 9 високоговорителя, разположени в цялото купе, осигуряват еднакво качество на звука за всеки пътник.