технология и свързаност

технология и свързаност

Renault 5
openRlink - Renault 5
Свързано шофиране с openR link
openR link революционизира света на свързаното шофиране. Винаги актуален, той използва технологията FOTA*, за да се адаптира към вашия профил на водача и да се развива според вашите нужди. Интелигентен и напълно персонализиран, той включва многобройни функционалности и функции на Renault с вградени** Google услуги, позволяващи ви достъп до любимите ви*** приложения директно от вашето Renault 5.

* Firmware Over The Air, стандартен за 5 години 

** стандартно за 5 години 

*** Ще ви трябва достъп до план за данни, за да използвате приложения, изтеглени от Google Play. За да направите това, просто споделете връзката на телефона с вашето Renault. 


openR link с вградени Google услуги

навигация в реално време
навигация в реално време с Google Maps
Интуитивният интерфейс на openR осигурява безпроблемна навигация. Вграденият инструмент за планиране на маршрути в Google Maps предоставя маршрути, показващи точки за зареждане и прогнозни времена за спиране според вашите предпочитания. Вашият маршрут се актуализира автоматично според разхода на гориво на вашето Renault 5. Ако пътят е блокиран, маршрутът се преизчислява автоматично.
гласово управление
гласово управление с Google Assistant
“Хей Google, покажи ми зарядни станции наблизо”: openR link слуша гласови команди! Без да откъсвате очи от пътя, можете да пускате музика, да провеждате разговори, да изисквате информация или да активирате различни функции (контрол на температурата, промяна на режима на шофиране и др.). Гласовият асистент е там, за да ви помогне.
приложения
приложения, достъпни чрез Google Play
Навигация, спортни новини, развлечения, музика и подкасти: над 50 приложения, като Waze, Amazon Music и дори SongPop за Renault са налични в openR връзка с Google Play*. 
 

*в зависимост от страната

вашите любими приложения са налични във вашето Renault 5

Amazon Music, Waze, Les Incollables за Renault, SongPop за Renault, L'Equipe и още... шофирането вече никога няма да е същото. Общо над 50 приложения с интерактивно и динамично съдържание са на разположение, включително 11, които са ексклузивни³ в партньорство с Renault.

Renault свързани услуги

С услугите на Renault управлявайте вашето Renault 5 дистанционно с приложението My Renault: местоположение, пробег, температура в купето и др. Достъп до основната информация за автомобила и наличните услуги от комфорта на вашия дом.

аудио система Harman Kardon®

Harman Kardon - Renault 5 E-Tech 100% electric
завладяващо звуково изживяване
Разгледайте различните налични режими на слушане на музика и се насладете на любимите си мелодии. Специално проектирани за Renault 5, високоговорителите Harman Kardon® осигуряват първокласен висококачествен звук. 
Мощен бас, лаундж атмосфера или класически симфонии? Потопете се напълно в 5-те различни звукови пейзажа.

* Firmware Over The Air, стандарт за 5 години 

** стандартен за 5 години 

*** За да използвате приложения, изтеглени от Google Play, ще ви е необходим достъп до план за пренос на данни. За тази цел просто споделете връзката на телефона с вашето Renault.