аксесоари

аксесоари

Renault 5
Персонализирайте своето Renault 5. Изберете любимите си аксесоари, за да изразите своя стил и да направите вашето Renault 5 уникално.

персонализация

оригинални аксесоари Renault 5

Изберете от набор от удобни, стилни аксесоари, проектирани специално за Renault 5. От цветни кутии за багаж до капаци на скоростния лост, ще харесате тези изключителни аксесоари.
3d print@flins аксесоари, произведени във Франция*
solutions 3D print@flins - Renault 5 E-Tech 100% electric
3D print@flins решения за съхранение
Да останеш организиран никога не е било толкова приятно! Тези три смарт и иновативни решения за съхранение са създадени във Флинс с помощта на 3D отпечатани корици: 
  • голяма централна кутия: предлага се в 3 дизайна (numbeR5, 1972, неограничени 5) и 2 цвята (син, сив) 
  • малка централна кутия: предлага се в 3 дизайна (numbeR5, loveR5, witch 5) и 2 цвята (син, сив) 
  • централен органайзер: модел Wave 5, предлага се в 2 цвята (син, сив)
e-pop инструменти за управление
e-pop shifters - Renault 5 E-Tech 100% electric
стил в дланта на ръката ви
Открийте e-pop инструментите за управление, където неочакваната изтънченост се среща с усет за персонализиране. Тези скоростни лостове са лесно взаимозаменяеми, което ви позволява да изразите своята индивидуалност. Изберете своя от нашата селекция от 4 различни стила: numbeR5, 1972, fR5nch, wt5™.
аксесоарите са от съществено значение

Изберете от удобни и стилни аксесоари, проектирани специално за Renault 5. От цветни кутии за багаж до капаци на скоростния лост, ще харесате тези изключителни аксесоари.

да минеш на електричество е лесно с Renault 5

Електрическото шофиране предлага практични решения, които да направят кабелите за зареждане на Renault 5 по-лесни за използване. Просто включете каквото искате към батерията с нашия иновативен адаптер.

augmented transport

Истински градски автомобил, Renault 5 знае как да се справя и извън града. Оборудван с теглич и багажник за велосипеди, вие сте готови за неповторими преживявания на открито.
демонтируем теглич
detachable towbar - Renault 5 E-Tech 100% electric
демонтируем теглич
Удобният, лесен за използване демонтируем теглич без инструменти запазва стила на Renault 5: след като сферичният шарнир бъде премахнат, той е почти невидим.
багажник за велосипеди
towbar bicycle - Renault 5 E-Tech 100% electric
вземете велосипедите си с вас
Прикрепени към теглича, багажниците за велосипеди ви позволяват да транспортирате до три велосипеда, без да възпрепятствате достъпа до багажника на Renault 5. Тъй като се сгъват, те са лесни за съхранение.