мултимедийна система openR link с вградени Googe функции

openR link с вградени Google функции и над 50 приложения в автомобила


Renault Rafale

Мултимедийната система openR link с вградени Google функции1 осигурява достъп до широка гама свързани услуги. Съставете маршрута си в Google Maps² с помощта на гласови команди към Google Assistant и дръжте погледа си на пътя. Google Play³ предлага над 50 приложения: слушайте любимата си музика с Amazon Music или следете спортните новини с L’Equipe за Renault.

¹ Google, Google Play, Android Auto, Google Maps са търговски марки на Google LLC

² My Renault connected services, Google Maps и Google Assistant са безплатни за 5 години от датата на доставка на вашия автомобил.

³ Ще ви е необходим достъп до план за данни, за да използвате приложения, изтеглени от Google Play. За целта просто споделете връзката на телефона с вашето Renault. 

Renault Rafale E-Tech hybrid - Google Maps
навигация в реално време
Актуализиращи се автоматично в реално време, Google Maps² ви осигуряват спокойствие зад волана дори ако загубите връзка с мрежата. В случай на препятствие по пътя, маршрутът ви се преизчислява. Така избягвате неприятни изненади като затворени пътища, нови еднопосочни улици и временни обходни маршрути.
Renault Rafale E-Tech hybrid - Google Assistant
гласово управление
С гласовите команди към Google Assistant² ще държите ръцете си на волана. Помолете го да затъмни solarbay®, да изпрати текстови съобщения, да възпроизведе музика или да регулира температурата в купето без да сваляте поглед от пътя.