комфорт, интериорно пространство и размери

комфорт, интериорно пространство и размери

Renault Rafale
Влезте в Renault Rafale и открийте пространство, в което всеки детайл е внимателно изработен и висококачествените материали властват навсякъде. Интериорното пространство, свръхмодерното оборудване и фокусът върху комфорта отличават Renault Rafale като наистина уникално SUV купе.

интериорен комфорт

SUV купето Renault Rafale предлага първокласен комфорт чрез своето съвременно оборудване, специално внимание към детайла и просторен интериор както отпред, така и отзад.
ПРОСТРАНСТВО ЗА КРАКАТА
Renault Rafale E-Tech hybrid - modular layout
32 см пространство за краката
Със своето междуосие от 273 см Renault Rafale осигурява първокласен комфорт на пътниците: 32 см пространство за краката отзад, нареждащо се сред най-добрите в своя клас, и 89 см* пространство за главата — като същевременно запазва своя елегантен профил на SUV купе.

*в зависимост от версията.
ЗАДЕН ПОДЛАКЪТНИК INGENIUS®
Renault Rafale E-Tech hybrid - modular layout
заден подлакътник ingenius®
Задният подлакътник ingenius® е в услуга на мултимедията. Ще откриете места за съхранение на таблети и смартфони, два USB-C порта и два регулируеми държача, проектирани да ви осигурят удобно ползване на вашите цифрови устройства и обезопасяване на чашите или бутилките с вода.
ОТВОР ЗА СКИ
Renault Rafale E-Tech hybrid - modular layout
отвор за ски
Достъпен от багажника, този отвор ви помага да пренасяте дълги предмети (като ски), използвайки цялата дължина на автомобила, от багажника до предните седалки — без да се налага да сгъвате цялата задна седалка.
КАПАЦИТЕТ НА БАГАЖНИКА
Renault Rafale E-Tech hybrid - modular layout
капацитет на багажника
Капацитетът на багажника от 630 литра* се увеличава до 1900 литра при сгъната задна седалка. Тази функционалност ви позволява да използвате автомобила си, както намерите за уместно, каквито и да са нуждите ви. 
*530-дм3 багажник (стандарт VDA).

обеми и размери

Отпред назад, отгоре надолу...
Насладете се на щедрото пространство на Renault Rafale.
ИНТЕРИОРНО ПРОСТРАНСТВО

     двигател E-Tech full hybrid 
   минимален капацитет на багажника
630 л
   максимален капацитет на багажника
1,900 л
   обем под подвижния под 
92 л
   пространство за краката
32 см
РАЗМЕРИ НА АВТОМОБИЛА