функции и характеристики за безопасност

над 28 характеристики за безопасност

Renault Captur
включително

модерни системи в помощ на водача

С над 28 модерни системи в помощ на водача Renault Captur ви придружава във вашите пътувания, независимо дали в града или по магистрала. Тези интелигентни технологии ви осигуряват безопасност и комфорт зад волана и същевременно ви помагат да паркирате лесно автомобила си.

паркиране

шофиране

безопасност

пасивна безопасност

Renault непрекъснато разработват нови и иновативни функции за безопасност чрез своята специална изследователска лаборатория и програмата human first. Тези иновации в сферата на пасивната безопасност са спомогнали за петкратно намаляване на пътните инциденти с фатален край. Captur предлага това високо ниво на защита.
safety score & coach
Safety score & coach - Renault Captur E-Tech full hybrid
safety score & coach
Safety score анализира навиците на шофиране на водача за всяко пътуване: скорост, траектория и спирачен път. Въз основа на тези данни му се присъжда резултат от 0 до 100 и той получава персонализирани съвети за по-безопасно шофиране.
активна система за спиране след инцидент
Active braking - Renault Captur E-Tech full hybrid
активна система за спиране след инцидент
След сблъсък системата автоматично спира автомобила, за да спомогне за запазване на контрол и избягване на сблъсък на няколко превозни средства. Чрез спиране или намаляване на скоростта на автомобила тя спомага за предотвратяване на потенциален вторичен сблъсък или намалява тежестта му.