технология и мултимедия

инструменти, идеални за бизнес клиенти

Новият Master
Насладете се на високоефективна свързаност, винаги актуална и напълно персонализируема със системата openR link, нейния 10-инчов екран и вградени Google услуги*. Открийте каталог с приложения, които отговарят на вашите нужди и ви помагат да управлявате ежедневните си дейности.
*Google, Android Auto, Google Maps, Waze и други марки са търговски марки на Google LLC. Наличност в зависимост от версията или опцията.

мултимедийна система openR link

Благодарение на удобния за потребителя и оптимизиран интерфейс, управлявате мултимедийната система openR link на новото Renault Master като смартфон. Извлечете максималното от изживяването си на борда и оптимизирайте своите бизнес пътувания с помощта на нейните интелигентни функции.

openR link с вградени Google услуги

Услугите на Google са на една ръка разстояние с мултимедийната система openR link на новото Renault Master. Навигирате лесно и интелигентно с Google Maps*, взаимодействате и използвате гласово управление с Google Assistant* и се наслаждавате на каталог от приложения в автомобила с Google Play**.

*Свързаните услуги на My Renault, Google Maps и Google Assistant са безплатни за 5 години от датата на доставка на вашия автомобил.

**приложенията, изтеглени от Google Play, изискват отделен пакет за данни: или чрез споделяне на връзката на вашия телефон.

Google Navigation
high precision traffic info and navigation - Renault Master
информация за трафика и навигация с висока прецизност
Достигайте дестинацията си лесно с навигация от Google Maps. Тя включва актуални карти, уведомления за трафика в реално време, информация за интересни места (работно време, нотификации, данни за контакт и много други). Намирайте любимите си адреси чрез своя акаунт в Google и оптимизирайте своите електрически пътувания чрез идентифициране на вашия дом или работно място като зарядна станция. Можете също да прецизирате търсенето на зарядни станции според вашия начин на плащане или желана мощност.
Google Assistant
google assistant - Renault Master
Кажете „Хей, Google..“
Взаимодействайте с Google Assistant, като използвате гласа си. Можете да стартирате пътуване, да четете съобщенията си, да си водите бележки, да регулирате температурата или да слушате последните новини или прогнозата за времето без да сваляте поглед от пътя и ръце от волана, просто като кажете „Хей, Google..“
Google Assistant
google play - Renault Master
За да ви помага във вашите бизнес пътувания, openR link с интегрирани Google услуги ви дава достъп до над 50 приложения, налични в Google Play.

приложения, предназначени за професионалисти

Увеличете продуктивността си в автомобила или дългите работни дни с каталога от приложения, наличен в Google Play: управление на имейли и достъп до видео материали чрез Vivaldi, плащане за паркиране с EasyPark и много други.
продуктивност
vivaldi - Renault Master
Vivaldi
Навигаторът Vivaldi ви осигурява лесен достъп до любимите ви уеб страници. Четете имейлите си и управлявайте дейността си, гледайте видеоуроци или направете почивка и гледайте видеоклип.
навигация
waze - Renault Master
Waze
Управлявайте паркирането в Европа от екрана на новото Renault Master с помощта на приложението EasyPark. Започнете паркирането, то ще спре автоматично, когато автомобилът ви напусне мястото. Възползвайте се от нашето бизнес предложение: централизирано плащане и инструменти за автопаркове.
паркиране
easypark - Renault Master
EasyPark
Управлявайте паркирането в Европа от екрана на новото Renault Master с помощта на приложението EasyPark. Започнете паркирането, то ще спре автоматично, когато автомобилът ви напусне мястото. Възползвайте се от нашето бизнес предложение: централизирано плащане и инструменти за автопаркове.
трансформирани превозни средства
Convertor companion - véhicule transformé
Възможности за трансформация
Можете да управлявате специфичните функции на вашия автомобил директно от 10-инчовия екран с опцията openR link с възможности за трансформация.
  • Приложение TIB: проектирано за автомобили на противопожарните служби, то се използва за управление на звукови и визуални предупреждения
  • Приложение Lamberet: проектирано за хладилни превозни средства, то ви позволява да управлявате температурата в хладилната зона
  • Приложение Modul System: предназначено за работилници на колела, то изчислява и ви предупреждава за товара на борда

    My Renault

    личен асистент
    Управлявайте вашия лекотоварен автомобил с приложението My Renault: предупреждение за отключване, местоположение или проследяване на програмата за поддръжка. При версия E-Tech 100% electric: следене на пробега, местоположение на зарядни станции, дистанционно програмиране на зареждането и дори на температурата в купето.