оборудване

кокпит, проектиран за водача

Новият Master
Кокпит, ориентиран към водача, практични места за съхранение на вещи и мобилен офис. Комфорт на работа, който оптимизира продуктивността ви.

мобилен офис

bureau mobile - Renault Master
практичен, приятен, ефективен
Получавате мобилен офис, фокусиран върху нуждите ви. Сгъваемата облегалка на централната седалка се трансформира в масичка: опора за лаптоп с отделение за химикалки и смартфон, както и двойна поставка за чаши. Затворено отделение за прибиране на оборудването ви при пътуване.

централна конзола

centre console - Renault Master
леснодостъпни контроли
Дизайнът, ориентиран към водача, допълва изживяването при шофиране с ново S-образно табло, улесняващо достъпа до бутоните за управление.

ергономични седалки

ergonomic seats - Renault Master
комфорт и издръжливост
Седалките на новото Renault Master се адаптират към всякакъв вид употреба: седалка на водача, регулируема в 6 позиции, по-контурирана форма за оптимална поддръжка. покритие на тапицерията, подсилено в зоните на интензивна употреба за удължен експлоатационен живот.

135 л обем за съхранение

С девет места за съхранение на вещи с общ капацитет 135 литра, новото Renault Master се нарежда в челните редици. Затворени отделения на таблото, малки отделения за вещи, жабка, контейнер под пътническата седалка.