Megane

технология за повече удоволствие от шофирането
MEGANE компактен седан
дизайн

КОМПАКТНИЯТ ХЕЧБЕК

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
Хармонични линии, забележителни характеристики и изтънчени елементи... Привлекателно и динамично, новото Renault MEGANE прави дръзка заявка като разкрива своя още по-изтънчен силует и високотехнологичен салон. Готови ли сте да привличате погледите?

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ АВТОМОБИЛ

Megane

удобство в салона

ИНОВАЦИИ В ПОЛЗА НА УСЕЩАНЕТО ЗА БЛАГОПОЛУЧИЕ

Оптимизирайте своето ежедневно удоволствие от шофирането с нашата технология: подпомагащи системи Renault EASY DRIVE, мултимедийна система EASY LINK, настройки MULTI-SENSE и много други.
Система EASY LINK – MEGANE
Добавете малко силни усещания към пътуването с EASY LINK
Готови ли сте за непознато до сега усещане за връзка с останалия свят? С нашата мултимедийна система EASY LINK, съвместима с Android Auto™ и Apple CarPlay™, ще имате лесен достъп до всички приложения и свързани услуги от централния 9,3-инчов екран на новия MEGANE.
MULTI-SENSE – MEGANE
Персонализирайте удоволствието от шофирането с MULTI-SENSE
Звук и динамика на двигателя, кормилно управление, каталог с вътрешно осветление и екран на водача с възможност за конфигуриране... С MULTI-SENSE можете да избирате между 4 различни режима (MySense, Eco, Comfort и Sport) и да синхронизирате пътуването според настроението и потребностите си.
Външен профил на MEGANE седан
Възползвайте се от новата помощна система за водача Renault EASY DRIVE
Пътувайте спокойно! Асистент система за поддържане средата на лентата и автоматично спиране и потегляне в натоварено движение, Активен спирачен асистент (AEBS) с разпознаване на пешеходци и колоездачи... В челните редици на нововъведенията, нашите помощни системи за шофиране подобряват вашата сигурност и превръщат шофирането в детска игра.

RENAULT MEGANE В ПОДРОБНОСТИ

ДИЗАЙН MEGANE
Аксесоари за MEGANE
Двигатели и силови агрегати на MEGANE

Открийте други модели на Renault