Megane

технология за повече удоволствие от шофирането
MEGANE компактен седан
дизайн

КОМПАКТНИЯТ ХЕЧБЕК

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
Хармонични линии, забележителни характеристики и изтънчени елементи... Привлекателно и динамично, новото Renault MEGANE прави дръзка заявка като разкрива своя още по-изтънчен силует и високотехнологичен салон. Готови ли сте да привличате погледите?

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ АВТОМОБИЛ

Megane

удобство в салона

ИНОВАЦИИ В ПОЛЗА НА УСЕЩАНЕТО ЗА БЛАГОПОЛУЧИЕ

Оптимизирайте своето ежедневно удоволствие от шофирането с нашата технология: подпомагащи системи Renault EASY DRIVE, мултимедийна система EASY LINK, настройки MULTI-SENSE и много други.
Система EASY LINK – MEGANE
Добавете малко силни усещания към пътуването с EASY LINK
Готови ли сте за непознато до сега усещане за връзка с останалия свят? С нашата мултимедийна система EASY LINK, съвместима с Android Auto™ и Apple CarPlay™, ще имате лесен достъп до всички приложения и свързани услуги от централния 9,3-инчов екран на новия MEGANE.
MULTI-SENSE – MEGANE
Персонализирайте удоволствието от шофирането с MULTI-SENSE
Звук и динамика на двигателя, кормилно управление, каталог с вътрешно осветление и екран на водача с възможност за конфигуриране... С MULTI-SENSE можете да избирате между 4 различни режима (MySense, Eco, Comfort и Sport) и да синхронизирате пътуването според настроението и потребностите си.
Външен профил на MEGANE седан
Възползвайте се от новата помощна система за водача Renault EASY DRIVE
Пътувайте спокойно! Асистент система за поддържане средата на лентата и автоматично спиране и потегляне в натоварено движение, Активен спирачен асистент (AEBS) с разпознаване на пешеходци и колоездачи... В челните редици на нововъведенията, нашите помощни системи за шофиране подобряват вашата сигурност и превръщат шофирането в детска игра.

ексклузивна версия

R.S. LINE

Renault MEGANE R.S. Line е снабден със спортни елементи, които подчертават неговия уникален стил.
Вдъхновен от спорта
Външността на MEGANE R.S. Line привлича погледа със своите чувствени линии, спойлер F1, емблематичен за гамата R.S., задна броня, подчертана с хромиран ауспух и 17- и 18-инчови специални джанти. В салона ще бъдете запленени от неговия дизайн с карбонови вложки и открояващи се шевове, кожен волан, щампован с двойния диамант на R.S., алуминиевите спортни педали и седалките Alcantara® с вградени подглавници.

RENAULT MEGANE В ПОДРОБНОСТИ

ДИЗАЙН MEGANE
Аксесоари за MEGANE
Двигатели и силови агрегати на MEGANE

Открийте други модели на Renault