MEGANE SEDAN

в живота има и по-важни неща от кариерата
Renault MEGANE Sedan
на цена от 39 990 лв.

дизайн СЪБЛАЗНЯВАЩ И ИЗИСКАН СЕДАН
Със своя спортен профил, преработена предница, маркирана с хромирана решетка, отличителни С-образни светлини, 16-, 17- и 18-инчови джанти и елегантен високотехнологичен салон... Новото Renault MEGANE Sedan със сигурност ще предизвика копнеж. Пригответе се да попаднете под властта на неговата магия!

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ АВТОМОБИЛ

MEGANE SEDAN

удобство в салона

ПРИСТРАСТЯВАЩА ТЕХНОЛОГИЯ

Система EASY LINK – MEGANE Sedan
Мултимедийна система EASY LINK
Готови ли сте за непознато до сега усещане за връзка с останалия свят? С вашата мултимедийна система EASY LINK, съвместима с Android Auto™ и Apple CarPlay™, ще имате лесен достъп до вашия мултимедиен свят от централния 9,3-инчов екран на новото Renault MEGANE Sedan.
Система MULTI-SENSE – MEGANE Sedan
MULTI-SENSE
Със системата MULTI-SENSE разполагате с 8 настройки за фоново осветление в салона и 4 режима на шофиране (MySense, Eco, Comfort и Sport), за да може пътуването да е в хармония с настроението и потребностите ви: звук и пъргавина на двигателя, кормилно управление, конфигурация на екрана на водача и т.н.
Помощни системи за водача – MEGANE Sedan
Помощни системи за водача EASY DRIVE
Нашите новаторски технологии ви гарантират лесно маневриране и повишават ежедневната безопасност: адаптивен круиз контрол Stop & Go, Easy Park Assist, предупреждение за пресичане на осевата линия, Активен спирачен асистент AEBS с разпознаване на пешеходци, система за разпознаване на умората, Head-up дисплей, карта „Свободни ръце“ и много други.

RENAULT MEGANE SEDAN В ПОДРОБНОСТИ

ДИЗАЙН MEGANE Sedan
Оборудване на MEGANE Sedan

ОТКРИЙТЕ ДРУГИ МОДЕЛИ НА RENAULT

new-Captur
новият CAPTUR
new-Arkana
новата ARKANA