R.S. Trophy

RENAULT MEGANE R.S.
Готови ли сте за едно кръгче?
Преоткрийте Renault MEGANE R.S. в неговата ексклузивна версия Trophy и се пригответе за път.

ЕКСКЛУЗИВЕН ДИЗАЙН И ОБОРУДВАНЕ

MEGANE R.S. Trophy отзад
Чувствен и спортен дизайн
Заявете своя стил! Renault MEGANE R.S. Trophy със сигурност ще грабне вниманието ви. F1 сплитер с щампа Trophy, червени спирачни апарати Brembo®, 19-инчови джанти Fuji Light и гуми Bridgestone® S007, антена тип „перка на акула“, задни тонирани стъкла и много други. Отпуснете се в червено-сивия интериор, за да усетите комфорта в обгръщащите седалки Recaro с тапицерия Alcantara©.
Арматурно табло в салона – MEGANE R.S. Trophy
Най-доброто от технологиите на Renault Sport
R.S. Monitor и бутон R.S. Drive, система за подпомагане на стартирането Launch Control, електронна помощна система за шофиране Multi change Down… Добавете нотка лукс към удоволствието от шофирането и се насладете на несравним контрол с ексклузивните бордови технологии на Renault Sport, достъпни от най-високия в класа си 10-инчов екран за водача Renault Sport и 9,3-инчовия централен екран EASY LINK.
Шаси на MEGANE R.S. Trophy Cup
Ексклузивно шаси Cup
Renault MEGANE R.S. е проектирано да подобри ефективността ви на пътя. Неговият 1,8-литров двигател с 300 к.с. се комбинира с изключителното шаси Cup, което е снабдено със спортни елементи и се усеща съвсем различно. Какви са неговите предимства? Диференциал с ограничено приплъзване Torsen®, двукомпозитни предни спирачни дискове, по-твърди пружини и амортисьори и по-твърди стабилизиращи щанги. Подгответе се за още по-спортна тръпка!

RENAULT MEGANE R.S. В ПОДРОБНОСТИ


РАЗГЛЕДАЙТЕ И...