Megane R.S.

Направете живота си вълнуващ!
Спортен автомобил MEGANE R.S.
дизайн

СПОРТНА ИКОНА

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
Подгответе се да седнете зад волана! Елегантни линии, по-широки калници, шаси Sport, нова карбоновосива тапицерия, изтънчени детайли и изключителни цветове... Оборудван с функции, вдъхновени директно от света на моторните спортове, Renault MEGANE R.S. демонстрира своя спортен стил. Готови? Старт!

удоволствие от шофирането

ГОСПОДАР НА ПЪТЯ

Нека технологиите подобрят вашите постижения. Мощ, пъргавина, гъвкавост... Настанете се в салона за уникално изживяване във вашето Renault MEGANE R.S.!
Арматурно табло – MEGANE R.S.
Ексклузивни технологии на Renault Sport...
R.S. Drive, система за подпомагане на стартирането Launch Control, електронна помощна система за шофиране Multi change Down, R.S. Monitor... Запознайте се с най-доброто от инженерния опит на Renault Sport от 10,2-инчовия екран с възможност за персонализиране и 9,3-инчовия мултимедиен екран EASY LINK с репликация на съдържанието на вашия смартфон.
Екстериор на MEGANE R.S. и MEGANE R.S. Trophy
...за безкомпромисно удоволствие от шофирането.
Усетете несравнима ефективност без да жертвате своя комфорт благодарение на подобреното сцепление и още по-добро поведение на пътя. Технологията 4CONTROL се комбинира с 1,8-литров двигател с 300 к.с. с директно впръскване, взаимстван от света на моторните спортове и съчетан с 4 хидравлични компресионни ограничителя, шасито Sport и изпускателния тракт с механични клапани на Renault MEGANE R.S. Преоткрийте удоволствието от шофирането!

състезателен дух

RENAULT MEGANE R.S. TROPHY

Renault MEGANE R.S. Trophy ви потапя в света на свръхвисоките постижения.
Новаторски технологии!
Шасито Cup, снабдено с диференциал Torsen® с ограничено приплъзване и двукомпозитни предни спирачни дискове със спирачни апарати Brembo© и седалките Recaro® с тапицерия Alcantara®... Renault MEGANE R.S. Trophy постоянно напомня за нашата страст по моторните спортове. Готови ли сте за предизвикателство?

RENAULT MEGANE R.S. В ПОДРОБНОСТИ

Megane R.S. - дизайн

РАЗГЛЕДАЙТЕ И...