MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

Renault Megane E-Tech electric
на цена от 74 890 лв.

двигател 160 кВ
или 220 к.с.
предлага се във версии equilibre, techno и iconic.
мощност 7,4 сек.
от 0 до 100 км/ч
предлага се в ниво на оборудване equilibre с 220 к.с.
до 450 км
пробег (WLTP)
предлага се в нива на оборудване equilibre, techno и iconic.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ АВТОМОБИЛ

MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

истинско усещане

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
Компактно купе, кросоувър стил, изваяна задна част, спортни линии. Аеродинамичните линии му придават изискан вид за вълнуващо шофиране. 20-инчовите джанти, изцяло LED фарове, 3D флуоресцентната лента отзад, златисто-хромирани вложки представят напълно оригинален дизайн.
ЕРГОНОМИЧЕН И ПРОСТОРЕН
Изключителната платформа на Megane E-Tech Electric е снабдена с напълно равен под. Разширената конструкция и новото свръхтънко оpenR табло освобождават допълнително място: 209 мм място за краката отзад, 33 л място за багаж.
УДОВОЛСТВИЕ ОТ ШОФИРАНЕТО
Отпуснете се в преобразения салон, където всичко е проектирано, за да улесни вашите пътувания. Протегнете се от вашата регулираща се седалка с оптимизирана подпора и достигнете големият Г-образен екран на openR с площ 774 см2.
МОДУЛЕН ДИЗАЙН И СЪХРАНЕНИЕ
Индукционно безжично зарядно устройство отпред, USB-C порт отзад, средно отделение за съхранение, 33 л място за съхранение в средата и отстрани и 440 л обем на багажника. Megane E-Tech Electric прави престоя в салона съвършен.

истинска технология

ВГРАДЕНИ GOOGLE УСЛУГИ: ВАШЕТО СВЪРЗАНО УДОВОЛСТВИЕ ОТ ШОФИРАНЕТО
Използвайте openR link с вградени Google услуги за конфигуриране на профила си. Осигурете си достъп до любимите приложения и се наслаждавайте на най-доброто от Google без да свързвате телефона си.
Renault Megane E-Tech 100% електрически – Harman Kardon
първокласен звук от Harman Kardon
Новата ексклузивна система Harman Kardon осигурява незабравимо изживяване за всички пътуващи. Тя разполага с обща мощност от 410 W от 2 високочестотни говорителя отстрани на арматурното табло, 2 нискочестотни високоговорителя, вградени в корите на предните врати, 2 високочестотни и 2 нискочестотни високоговорителя в корите на задните врати и 1 субуфър в багажника. Музиката се превръща в незабравимо изживяване с 5 различни звукови среди и технологията Quantum Logic Surround™.

ПОВИШЕНА БЕЗОПАСНОСТ

26 системи за помощ на водача и за безопасност ви обещават безгрижно пътуване.
Renault Megane E-Tech 100% електрически – помощни системи за водача
помощни системи за водача
Изпитайте по-интуитивно и спокойно удоволствие от шофирането с 8-те помощни системи за водача, предлагани в Megane E-tech Electric.
Renault Megane E-Tech 100% електрически – безопасност
системи за безопасност
Шофирайте напълно безопасно! Интелигентните системи за безопасност следят условията и ви предупреждават за неочаквани събития на пътя.
Renault Megane E-Tech 100% електрически – помощни системи за паркиране
помощна система за паркиране
Никога не се страхувайте отново да паркирате успоредно и изпълнявайте с лекота всички маневри при паркиране с помощните системи за паркиране.

истински електрически

360° ИНОВАЦИИ
Новата платформа CMF-EV е снабдена със свръхтънка 60 kWh батерия и електрически двигател с мощност 160 kW. Оптимизираното разпределение на теглото, по-дългото междуосие, равният под и ниския център на тежестта осигуряват по-голяма пъргавина и повече място в салона.
АВТОНОМНОСТ
Megane E-Tech Electric е един от най-леките автомобили в своята категория (1620 кг). Температурата на батерията и двигателя се регулира автоматично, за да се възползвате от увеличен пробег независимо от външните условия.
АЕРОДИНАМИЧНОСТ
Търсенето на иновативна аеродинамика също допринася за увеличаване на пробега. Ограничената височина, формата на покрива, тесните гуми, изваяните брони и изтеглящите се дръжки на вратите са конструктивни характеристики, които повишават ефективността на автомобила.

СПЕСТЕТЕ ДО 3200 ЛВ. ОТ ГОРИВО НА ГОДИНА

в сравнение с автомобил с двигател с вътрешно горене от еквивалентна категория *
ПРЕОТКРИВАНЕ НА АВТОМОБИЛА
Megane E-Tech Electric е с вас, независимо къде искате да отидете. Благодарение на опита в научно-развойната дейност на Renault, той предлага пробег до 450 км (WLTP).
РЕШЕНИЯ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ
решения за зареждане
Разполагате с богата гама от персонализирани предложения за зареждане у дома, на работа или на пътя. Renault Megane E-Tech Electric се доставя с кабел mode 3 type 2, който може да се използва с домашен Wallbox или на обществена зарядна станция.
MY RENAULT СВЪРЗАНИ УСЛУГИ
останете свързани с вашия автомобил с My Renault
Улеснете ежедневието си като използвате приложението My Renault и контролирате автомобила дистанционно от своя телефон: оставащ пробег, зарядни станции наблизо, планиране на зареждане, планиране на пътуване и много други.