OpenR Link с вградени Google услуги

Вградени Google услуги: вашето свързано удоволствие от шофирането

MEGANE E-TECH ELECTRIC
възползвайте се от навигация в реално време
Google Карти ви осигурява предимството на точна и надеждна навигация с актуализация на информацията в реално време. Насладете се на персонализирано изживяване: със запаметяване на вашите предпочитани адреси, предложения за навигация и други. Специалните функции в Google Карти за електрически автомобили, комбинирани с Google Асистент, ви позволяват да оптимизирате използването на вашия Megane E-Tech Electric и да стигнете спокойно до желаното местоназначение.
малко помощ в автомобила
Освободете ръцете си в автомобила с Google Асистент. Можете лесно да се обадите на приятел или да му изпратите текстово съобщение, да получите указания, да зададете напомняния и дори да промените температурата в салона. Също така, можете да използвате гласа си, за да управлявате съвместими интелигентни домашни устройства.
Кажете само „Ok Google“ или натиснете бутона за гласово управление върху волана, за да започнете.
достъп до любимите ви приложения
Spotify, YouTube Music, Google Play Books и други. Вашите любими приложения са вече интегрирани към екрана на openR link на Megane E-Tech Electric. Слушайте любимата си музика, аудиокниги, подкастове и използвайте любимите си приложения по време на вашето пътуване. С течение на времето ще бъдат добавяни нови приложения. Не е необходимо да правите нищо: редовните актуализации се извършват автоматично.
насладете се на персонализирано изживяване
Насладете се на напълно персонализирано изживяване. С течение на времето системата ще се адаптира към вашите навици и предпочитания, за да ви служи по-добре и да ви предлага съответни действия.