помощни системи за водача

удоволствието от шофирането на нови висоти

MEGANE E-TECH ELECTRIC

интелигентно огледало за задно виждане
Вече няма да имате проблеми, когато пътник или обемист багаж ви пречат да виждате. Огледалото за задно виждане получава изображения директно от камера, разположена върху задното стъкло.
активен асистент за водача
Адаптирайте начина, по който Megane E-Tech Electric реагира при различни условия на пътя. Системата се активира при скорост от 0 до 170 км/ч, за да регулира скоростта и безопасната дистанция до превозното средство пред вас, като същевременно центрира автомобила ви в лентата. В задръстване автомобилът спира и потегля автоматично за повече комфорт и спокойствие.

и още...

Renault Megane E-Tech 100% електрически – адаптивни светодиодни фарове
Адаптивни светодиодни фарове (включващи режим за мъгла)
Системата автоматично регулира формата на светлинния лъч според пътните и метеорологични условия, за да подобри комфорта и безопасността.
Renault Megane E-Tech 100% електрически – автоматично превключване на фаровете
автоматично превключване между дълги и къси светлини
Активира се от камера в горната част на предното стъкло. Камерата анализира светлинния поток в зависимост от околното осветление и пътните условия.
Renault Megane E-Tech 100% електрически – помощна система за потегляне по наклон
помощна система за потегляне по наклон
Системата автоматично поддържа натиска върху спирачките за 2 секунди като ви дава време да отпуснете спирачния педал и да натиснете педала на газта. Системата се активира, когато наклонът е по-голям от 3%.
Renault Megane E-Tech 100% електрически – интелигентен адаптивен круиз контрол
интелигентен адаптивен круиз контрол
Помага ви да поддържате безопасно разстояние от превозното средство пред вас докато шофирате. Системата задейства спирачките, когато разстоянието е прекалено малко и, обратно, ускорява, когато пътят отново е чист. Също така, тя идентифицира пътните условия като задръствания или кръстовища с кръгово движение, за да регулира скоростта предварително.
Renault Megane E-Tech 100% електрически – адаптивен круиз контрол
адаптивен круиз контрол
Помага ви да поддържате безопасно разстояние от превозното средство пред вас докато шофирате. Системата задейства спирачките, когато разстоянието е прекалено малко и, обратно, ускорява, когато пътят отново е чист.
Renault Megane E-Tech 100% електрически – круиз контрол и ограничител на скоростта
круиз контрол и ограничител на скоростта
Контролирайте скоростта чрез бутоните върху волана докато шофирате. Задайте максимална скорост, за да спазвате ограниченията за скорост на пътя.