ДВИГАТЕЛИ

НОВОТО RENAULT KANGOO

ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА ДВИГАТЕЛИТЕ

Настанете се и се насладете на пътуването!

Вашата програма за поддръжка, която препоръчва сервизно обслужване на автомобила на всеки 1 година или 30 000 км*, ви помага да поддържате вашето Kangoo в оптимално състояние.
ДИЗЕЛОВИ
Адаптирани към новия стандарт EURO6 E!, нашите нови дизелови двигатели ви предлагат по-добър контрол на разхода на гориво, който се подобрява още повече от режима Есо.
Blue dCi 75*
икономичен

Идеалният партньор, който ви помага да не превишите бюджета! Този 1,5-литров турбо двигател с AdBlue® се предлага и с 6-степенна механична скоростна кутия и предлага въртящ момент от 230 Nm. Наслаждавайте се на шофирането, докато намалявате разхода на гориво.
Blue dCi 95
ефективен

Предлага се с 6-степенна механична скоростна кутия или 7-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител, този 1,5-литров AdBlue® турбо двигател съчетава икономия на гориво с удоволствие от шофирането, благодарение на своя въртящ момент от 260 Nm.
Blue dCi 115*
гъвкав

Предлага се с 6-степенна механична скоростна кутия и 7-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител, този 1,5-литров AdBlue® турбо двигател ви дава още повече мощност и удоволствие от шофирането благодарение на своя въртящ момент от 270 Nm, като същевременно поддържа разхода на гориво под контрол.

*Очаквайте скоро.

* което от двете настъпи първо и може да се различава в зависимост от условията на шофиране.

БЕНЗИНОВИ
Нашите бензинови двигатели комбинират горивна ефективност, работоспособност и намалени текущи разходи.
TCe 100 FAP
икономичен

Този 1,3-литров турбо двигател с директно впръскване на горивото се предлага с 6-степенна механична скоростна кутия. Той има въртящ момент от 200 Nm, за да ви предложи по-голямо удоволствие от шофирането. Намалете разхода на гориво и ограничете вредните емисии с филтъра за твърди частици и системата за намаляване на NOx
TCe 130 FAP
невероятно гъвкав

Предлага се с 6-степенна механична скоростна кутия и 7-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител. 

* което от двете настъпи първо и може да се различава в зависимост от условията на шофиране.


ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА ВЗЕМЕТЕ KANGOO ЗА ЕДНО КРЪГЧЕ?


РАЗГЛЕДАЙТЕ И...