ДВИГАТЕЛИ

НОВОТО RENAULT KANGOO

ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА ДВИГАТЕЛИТЕ

Настанете се и се насладете на пътуването!

Вашата програма за поддръжка, която препоръчва сервизно обслужване на автомобила на всеки 1 година или 30 000 км*, ви помага да поддържате вашето Kangoo в оптимално състояние.
ДИЗЕЛОВИ
Адаптирани към новия стандарт EURO6 DFULL, нашите нови дизелови двигатели ви предлагат по-добър контрол на разхода на гориво, който се подобрява още повече от режима Есо.
Blue dCi 75*
икономичен

Идеалният партньор, който ви помага да не превишите бюджета! Този 1,5-литров турбо двигател с AdBlue® се предлага и с 6-степенна механична скоростна кутия и предлага въртящ момент от 230 Nm. Наслаждавайте се на шофирането, докато намалявате разхода на гориво.
Blue dCi 95
ефективен

Този 1,5-литров турбо двигател с AdBlue® комбинира ефективност и удоволствие от шофирането с още по-впечатляващ въртящ момент от 260 Nm. Вече се предлага с 6-степенна механична скоростна кутия, а скоро ще се предлага и със 7-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител.
Blue dCi 115*
гъвкав

Този 1,5-литров турбо двигател с AdBlue® и въртящ момент от 270 Nm ви предлага повишена мощност за още по-голямо удоволствие от пътуването, докато държите под око разхода на гориво. Вече се предлага с 6-степенна механична скоростна кутия, а скоро ще се предлага и със 7-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител.

*Очаквайте скоро.

* което от двете настъпи първо и може да се различава в зависимост от условията на шофиране.

БЕНЗИНОВИ
Нашето последно поколение бензинови двигатели комбинират горивна ефективност, работоспособност и намалени текущи разходи.
TCe 100 FAP
икономичен

Този 1,3-литров турбо двигател с директно впръскване на горивото се предлага с 6-степенна механична скоростна кутия. Той има въртящ момент от 200 Nm, за да ви предложи по-голямо удоволствие от шофирането. Намалете разхода на гориво и ограничете вредните емисии с филтъра за твърди частици и системата за намаляване на NOx
TCe 130 FAP
невероятно гъвкав

Този 1,3-литров турбо двигател с директно впръскване на горивото е снабден с филтър за твърди частици и система за намаляване на NOx. Той предлага въртящ момент от 240 Nm за динамично и гъвкаво шофиране, комбинирано с впечатляващо пестене на гориво. Вече се предлага с 6-степенна механична скоростна кутия, а скоро ще се предлага и със 7-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител.

* което от двете настъпи първо и може да се различава в зависимост от условията на шофиране.


ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА ВЗЕМЕТЕ KANGOO ЗА ЕДНО КРЪГЧЕ?


РАЗГЛЕДАЙТЕ И...