ДВИГАТЕЛИ

НОВОТО RENAULT KANGOO VAN ВАН

ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА ДВИГАТЕЛИТЕ

Настанете се и се насладете на пътуването! Вашата програма за поддръжка (обслужване на 1 година или на 30 000 км*) ви помага да поддържате Kangoo Van в оптимално състояние.
ДИЗЕЛОВ
Нашите нови дизелови двигатели, подобрени с еко-режим, ви позволяват по-добър контрол на разхода на гориво в съответствие с новия стандарт EURO6 DFULL.
Blue dCi 75
икономичен

Идеалният партньор, които ви помага да контролирате бюджета си! Този 1,5-литров турбо двигател с AdBlue® се предлага и с 6-степенна механична скоростна кутия и предлага въртящ момент от 230 Nm. Наслаждавайте се на шофирането, докато намалявате разхода на гориво.
Blue dCi 95
ефективен

Този 1,5 литров турбо двигател с AdBlue® комбинира ефективност и удоволствие от шофирането с впечатляващ въртящ момент от 260 Nm. Вече се предлага с 6-степенна механична скоростна кутия, а скоро ще се предлага и със 7-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител. За още по-голяма горивна ефективност, изберете версията eco-leader с ограничител на скоростта до 110 км/ч за намаляване на емисиите от СО2 и увеличаване на икономията на гориво.
Blue dCi 115
гъвкав

Този 1,5 литров турбо двигател с AdBlue® и въртящ момент от 270 Nm ви предлага повече мощност, за да се наслаждавате още повече на пътуването, докато държите под око разхода на гориво. Вече се предлага с 6-степенна механична скоростна кутия, а скоро ще се предлага и със 7-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител. Подходящ за тежки товари и теглене, той бе разработен с мисъл за професионалните потребности.
БЕНЗИНОВИ
Ново поколение икономични и високоефективни бензинови двигатели с намалени текущи разходи.
TCe 100 FAP
икономичен

Този 1,3-литров турбо двигател с директно впръскване на горивото се предлага с 6-степенна механична скоростна кутия. Той има въртящ момент от 200 Nm, за да ви предложи по-голямо удоволствие от шофирането. Намалете разхода на гориво и ограничете вредните емисии с филтъра за твърди частици и системата за намаляване на NOx.
TCe 130 FAP
невероятно гъвкав

Този 1,3-литров турбо двигател с директно впръскване на горивото е снабден с филтър за твърди частици и система за намаляване на NOx. Той предлага въртящ момент от 240 Nm за динамично и гъвкаво шофиране, комбинирано с впечатляващо пестене на гориво. Вече се предлага с 6-степенна механична скоростна кутия, а скоро ще се предлага и със 7-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител. Изберете версията eco-leader с ограничител на скоростта до 110 км/ч, да оптимизирате разхода на гориво и да намалите емисиите на СО2

*което от двете настъпи първо. Може да се различава в зависимост от условията на шофиране.


ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА ВЗЕМЕТЕ KANGOO ВАН ЗА ЕДНО КРЪГЧЕ?