НОВОТО GRAND KANGOO

НОВОТО RENAULT GRAND KANGOO
На цена от 55 490 лв.
капацитет от 5 от 7
места ¹

до 3750 л
обем на багажника²
до 265 км
пробег³
до 14
модерни системи в помощ на водача
¹налично при версия с 5 места
²в зависимост от версията
³за версия E-Tech 100% electric, в зависимост от състоянието на батерията и стила на шофиране / източник: вътрешна информация на Renault / 2023 г.НАПЪЛНО МОДУЛИРУЕМ КОМФОРТ

7 МЕСТА
7 seats - Grand Kangoo - Renault
7-те индивидуални седалки осигуряват оптимален комфорт за всички пътници. Вторият и третият ред са разположени в „театрален стил“ и осигуряват достатъчно място за всички.
5 МЕСТА
5 seats - Grand Kangoo - Renault
При конфигурацията с 5 места капацитетът на вашия 840-литров багажник е много по-голям. Адаптирайте неговото напълно модулируемо пространство спрямо вашите нужди, независимо дали ви е необходимо за повече пътници или повече товар.
МОДУЛЕН ИНТЕРИОР
modular interior - Grand Kangoo - Renault
Както при 7-местната, така и при 5-местната версия, всички седалки от втория и третия ред на Renault Grand Kangoo са самостоятелни с възможност за плъзгане, сгъване и изваждане.
ДО 3750 ЛИТРА ТОВАРНО ПРОСТРАНСТВО
boot capacity - Grand Kangoo - Renault
Модулното разпределение на седалките означава, че пространството може да бъде увеличено максимално и комбинирано с голям багажник с обем до 3750 литра и вътрешна дължина на товарене до 3,11 метра.

КОМФОРТ И СЪХРАНЕНИЕ НА БОРДА

Пътническата зона разполага с набор от възможности за съхранение, като джобове за карти на гърба на предните седалки, ниши под пода на втория ред и отделения за вещи на третия ред.

ДВИГАТЕЛИ

изберете двигател
бензинов TCe 130 FAP
TCe 130 FAP

Това е 1,3-литров бензинов двигател с директно впръскване и турбокомпресор. Той се предлага с механична скоростна кутия или 7-степенна автоматична трансмисия с двоен съединител. Осигурява 240 Нм въртящ момент за повече производителност и гъвкавост, като същевременно ограничава разхода на гориво дори със 7 души в автомобила.  
дизелов Blue dCi 95
blue dCi 95

Този 1,5-литров турбодвигател с AdBlue® съчетава ефективност и удоволствие от шофирането с впечатляващ въртящ момент от 260 Нм.

програма human first

14 МОДЕРНИ СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

adas - Grand Kangoo - Renault
активно подпомагане на водача
В диапазона от 0 до 170 км/ч системата регулира скоростта и поддържа безопасна дистанция спрямо превозното средството отпред, като същевременно придържа автомобила в средата на лентата. При бавен трафик автомобилът спира и стартира автоматично с цел повече комфорт и спокойствие.  

мултимедийна система easy link
Намерете своите плейлисти, приложения и предпочитани услуги, като използвате 8-инчовия сензорен екран с функцията за безжично дублиране на съдържанието на смартфона (съвместимо с Android Auto™ и Apple CarPlay™). Използвайте технологията на E-Tech 100% electric и оптимизирайте пътуванията със свързаната навигационна система.  

ОТКРИЙТЕ

Grand Kangoo release
за повече информация и предстоящи актуализации  
technologie E-Tech
технология E-Tech