МУЛТИМЕДИЯ

НОВОТО RENAULT CLIO
RENAULT CONNECT

НОВОТО RENAULT CLIO: СВЪРЗАНИЯТ МАЛЪК АВТОМОБИЛ НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ

9,3-инчов сензорен екран с мултимедийна навигационна система EASY LINK
Дисплеят EASY LINK представлява истински свързан бордови компютър. Той ви позволява да управлявате с лекота всички функции на автомобила си. Стартирайте навигация по маршрут с пътно движение, показвано в реално време, провеждайте безопасно разговори през Bluetooth, настройвайте любимите си радиостанции и използвайте приложенията на смартфона си (Waze, Google Maps или Spotify...) директно от екрана на автомобила, съвместим с Android Auto™ и Apple CarPlay™.
*Предлага се в зависимост от версията.
Интелигентна навигация
С вграденото търсене с Google можете да се възползвате от максимална точност на търсената от вас крайна дестинация. Когато пътувате, информацията за пътното движение в реално време от TomTom, актуализирана на всеки 2 минути, ви позволява да изчислите точния час на вашето пристигане и да изберете най-подходящия маршрут.

Планирайте следващото си пътуване от вкъщи с приложението MY Renault и го пренесете в автомобила, за да се отправите на почивка в пълно спокойствие. И накрая, намерете най-близките бензиностанции близо до вашето местоположение и сравнете цените на горивата, за да намерите коя е най-подходящата за вас.

*Предлага се в зависимост от версията.
Автоматични актуализации
Получавайте автоматично най-новите актуализации на картите, като те се изтеглят и инсталират във вашия автомобил абсолютно сами.
*Предлага се в зависимост от версията.
Разгледайте приложението MY Renault
Контролирайте автомобила си и го намирайте където и да е чрез приложението MY Renault.
Приложението се предлага безплатно от Google Play и Apple Store.

ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НОВОТО RENAULT CLIO

Дизайн на CLIO

ОТКРИЙТЕ ДРУГИ МОДЕЛИ НА RENAULT