Clio E-Tech Full Hybrid

всичко, което очаквате от CLIO с предимствата на хибридната технология
Екстериор на хибридния градски автомобил CLIO

CLIO... е вече хибрид!

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
Със своя нов хибриден силов агрегат, Renault CLIO E-TECH Full Hybrid осигурява несравнимо удоволствие от шофирането и по-голяма икономия на гориво.

оборудване

Разгледайте всичките предимства, които новото Renault CLIO може да предложи...

... Просторен интериор, големи свързани екрани, оптимална сигурност и свръхмодерни помощни системи за водача.
Активен спирачен асистент
АКТИВЕН СПИРАЧЕН АСИСТЕНТ
CLIO е вашия ангел-хранител, който бди над вас през цялото време. Той държи под око пътното движение и наблюдава за нещо необичайно. Рязко спиране, пешеходец, внезапно пресичащ пътя… Градският автомобил ви предупреждава и дори може да задейства автоматично аварийната спирачка.
Хибридно Renault CLIO E-TECH – система EASY LINK
СИСТЕМА EASY LINK
Новата бордова система EASY LINK представлява персонализираща се мултимедийна система, която е интуитивна и лесна за използване. Нейният екран с висока разделителна способност може да достигне до 9,3 инча.
Хибридно Renault CLIO E-TECH – търсене на адрес с Google
ТЪРСЕНЕ НА АДРЕС С GOOGLE
Искате да планирате пътуване до Берлин или да изберете италиански ресторант? Намерете подходящото място, като използвате подробна информация от Google за повече от 100 милиона интересни дестинации.

двигатели

Renault CLIO E-TECH Full Hybrid: преоткритият хибриден автомобил

Renault CLIO E-TECH
До 80% движение на ток в града
Запознайте се с удоволствието от шофиране на ток. Renault CLIO E-TECH Full Hybrid комбинира електродвигател и двигател с вътрешно горене с особено ефективна автоматична скоростна кутия Multi-mode. Резултатът: безпроблемно стартиране на електрическото задвижване, оптимизирано шофиране на ток до 80% по време на движение в града и удоволствие от безшумното движение на ток.
Хибридно Renault CLIO E-TECH
Ефективен както в града, така и на магистралата
Избирайки хибриден автомобил, когато се движите в града или на магистрала, вие получавате до 40% по-нисък разход на гориво в сравнение с обикновените бензинови двигатели. Също така, с Renault CLIO E-TECH Full Hybrid можете да пътувате спокойно: голям пробег, без нужда от ползване на зарядни станции по пътя... и с комфорта и просторния салон, който очаквате от CLIO!
Хибридно Renault CLIO E-TECH
Нови усещания при шофиране
Renault CLIO E-TECH Full Hybrid ви предлага надеждно и мощно ускорение благодарение на комбинирана мощност от 140 к.с. Незабавната реакция на неговите електродвигатели, заедно с автоматичната скоростна кутия Multi-mode, предлага бързо ускорение и плавна смяна на предавките. Възползвайте се от различните режими на MULTI-SENSE за персонализирано усещане при шофиране.

Готови ли сте да седнете зад волана на CLIO E-TECH full Hybrid?


ОТКРИЙТЕ ДРУГИ МОДЕЛИ НА RENAULT