CAPTUR

Renault Captur SUV – kompakt városi terepjáró


дизайн

SUV СЪС СПОРТНИ ИЗВИВКИ

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
Мускулест силует, изтънчен интериор и двуцветна гама с възможност за пълно персонализиране... По-голямо и по-модерно, Renault CAPTUR притежава всички отличителни белези на всъдеход и оставя силно първо впечатление.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ АВТОМОБИЛ

CAPTUR

Captur E-Tech hybrid

RENAULT CAPTUR E-TECH ENGINEERED – НОВА СПЕЦИАЛНА СЕРИЯ

Renault Captur - специална серия E-Tech engineered
Насладете се на чиста мобилност и подобрен разход на гориво, възможни благодарение на E-Tech hybrid и plug-in hybrid технологията, базирана на нашия опит във Формула 1. За ежедневна употреба или дълги пътувания, възползвайте се максимално от 100% електрически старт на двигателя и оптимален пробег на електричество.

С новата специална серия E-Tech engineered за hybrid и plug-in hybrid версии. Насладете се на смел стил, както в екстериора, така и в интериора с неговите ексклузивни акценти в лъскаво черно и топъл титан.
Отличете се от тълпата и уведомете всички, че сте направили екологичния избор да шофирате хибридно.

персонализация

СЪЗДАЙТЕ АВТОМОБИЛ, КОЙТО ПРИЛЯГА НА ПЕРФЕКТНО НА ВАШИЯ ВКУС

Отличете се от тълпата! Renault CAPTUR продължава своето пътуване до върха на персонализирането, както отвън, така и отвътре.
Екстериор на малък всъдеход CAPTUR
Екстериор...
Покрив, огледала на вратите, защитни кори... Персонализирайте вида на Renault CAPTUR с повече от 90 възможни екстериорни комбинации.
Интериор отпред и задни седалки на Renault CAPTUR
...и интериора
Арматурно табло, тапицерия, цветни вложки, декоративни панели, подлакътници… Научете повече за нашите пакети за персонализиране и променете салона според вкуса си с 18-те възможни комбинации.
Интериор на новото Renault CAPTUR, осветление MULTI-SENSE
MULTI-SENSE – преминете отвъд границите на персонализирането
3 режима на шофиране (Eco, Sport, MySense), 8 настройки на интериорното осветление… Персонализирайте Renault CAPTUR според настроението си благодарение на технологията MULTI-SENSE.

оборудване

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ПЕРСОНАЛИЗИРАНО УСЕЩАНЕ

С модерните си и лесни за използване технологии, персонализираното усещане на борда и безпрецедентната си универсалност, Renault CAPTUR се адаптира към нуждите и желанията ви.
Интериор на Renault CAPTUR, арматурно табло, екран на водача
Иновативни технологии
За да подобри усещането от шофирането без компромис със сигурността, Renault CAPTUR е оборудвано с най-новите технологии и проправя пътя на автономното шофиране. Наслаждавайте се на спокойно шофиране!
Оранжев салон на Renault CAPTUR
Персонализирано усещане
Смарт кокпит, панорамен покрив, просторен интериор, голям багажник (до536л*), плъзгаща се и сгъваема задна седалка, множество отделения за съхранение... Renault CAPTUR се адаптира към ежедневието ви.

*Стандарт VDA

RENAULT CAPTUR В ПОДРОБНОСТИ

Captur

Разгледайте и...