RENAULT CAPTUR

ДВИГАТЕЛИ

РАЗГЛЕДАЙТЕ ДВИГАТЕЛИТЕ, ПРЕДЛАГАНИ ЗА ВСЯКА ВЕРСИЯ

Вземи Renault CAPTUR с фабрична LPG уредба
Сега Renault CAPTUR се предлага и с двугоривен LPG двигател

Двугоривният двигател на Renault CAPTUR съчетава новия трицилиндров турбиниран TCe 100 и пропан-бутан. Той предлага подобрена производителност, която позволява смесен разход на гориво между 7,6 и 7,9 л/100км и CO2 емисии между 123 и 128 г/км. Интеграцията на пропан-бутан в Renault CAPTUR е операция, извършвана директно в завода, което означава лесна поръчка, без допълнително забавяне и едно лице за контакт за гаранцията и поддръжката на автомобила в мрежа, обучена за работа с тази технология.

ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА ДВИГАТЕЛИТЕ

БЕНЗИНОВ
С Renault CAPTUR се възползвате от ново поколение икономични и високоефективни бензинови двигатели с ниски разходи за поддръжка.
TCe 90: универсален
Този 3-цилиндров турбодвигател от ново поколение с мощност 90 к.с в съчетание с ръчна скоростна кутия гарантира оптимално удоволствие от шофирането и превръща Renault CAPTUR в универсален всъдеход. Той предлага и намален разход на гориво.
TCe 140 mild hybrid: икономичен и динамичен
Този 4-цилиндров турбодвигател с директно впръскване се предлага със 6-степенна ръчна или със 7-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител и пера на волана. Той осигурява максимална гъвкавост и динамика на шофиране, като същевременно намалява разхода на гориво.
TCe 157 mild hybrid: максимално удоволствие от шофирането
Версията с мощност 157 к.с. и въртящ момент 270 Nm на новия 4-цилиндров турбодвигател с директно впръскване е създадена за търсещите удоволствие от шофирането. При неговата 7-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител можете да използвате перата на волана, за да включите спортния режим на MULTI-SENSE за още по-вълнуващо шофиране.
ХИБРИДЕН
E-Tech full/plug-in hybrid
Renault CAPTUR вече се предлага във full hybrid и plug-in hybrid версии. Възползвайте се от гъвкавостта на CAPTUR и опита на Renault E-TECH, като се насладите на изцяло електрическо шофиране до 65 км в градски условия и нисък разход на гориво.
Дизайн на CAPTUR


Разгледайте и...