R.S. LINE

RENAULT CAPTUR

спортна версия с богато оборудване

спортна версия с богато оборудване
БОГАТ ИЗБОР ОТ СИЛОВИ АГРЕГАТИ
Направете избор между неговата хибридна, plug-in хибридна, микрохибридна или бензинова версия.
ново поколение помощни системи за водача
НОВО ПОКОЛЕНИЕ ПОМОЩНИ СИСТЕМИ ЗА ВОДАЧА
Възползвайте се от неговите автономни системи, подпомагащи движението по магистрала и в задръстване.
мултимедийна система easy link
МУЛТИМЕДИЙНА СИСТЕМА EASY LINK
Останете във връзка с технологията Apple CarPlay™ и Android Auto™ за смартфон репликация.
изключителен дизайн
ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН
Отличете се от тълпата с неговия ексклузивен дизайн... 18-инчови полирани лети джанти, спортна предница и задна броня.

CAPTUR R.S. LINE: СПОРТЕН ОТ ВСЕКИ ЪГЪЛ

Дръзкият и динамичен SUV
Captur R.S. line разкрива своя определено отличаващ се спортен дизайн, подчертан от специфична броня и емблематичен аеродинамичен F1® сплитер, които характеризират спортните модели на марката. С аеродинамична престилка и спортен ауспух, неговите атлетични линии се простират чак до задната част. Неговият дизайн, решен в два цвята металик, е подсилен от 18-инчовите полирани лети джанти с R.S. лого и R.S. line емблема върху задната багажна врата.

Разгледайте хибридния силов агрегат, оборудван с технология E-Tech, разработена на базата на нашия F1® опит за по-добро разпределение на енергията. Версията на неговия силов агрегат plug-in hybrid предлага пробег до 50 км в изцяло електрически режим (комбиниран цикъл по WLTP). Насладете се и на предимствата от плавното и икономично шофиране, предлагано от неговите микрохибридни бензинови версии.
Спортна среда в салона
Потопете се напълно в света на R.S. line в неговата кабина, изпълнена в червено и черно, и кожен волан с емблемата R.S. Управлявайте смело чрез централната конзола и арматурното табло с карбонови вложки. Насладете се на спортните седалки с вертикални ленти, алуминиеви педали и черна гарнитура на тавана.

Captur R.S. line ви предлага и комфортно усещане при шофиране и най-добрата свързаност със съвсем новата си мултимедийна система Renault Connect с Apple CarPlay™ и Android Auto™ репликация на смартфон. Открийте удоволствието на автономната система за движение по магистрали и в задръствания. Тя комбинира адаптивен круиз контрол с помощна система за поддържане на движението в пътната лента, за да ви осигури динамично усещане за шофиране в абсолютна безопасност.

НОВОТО RENAULT CAPTUR R.S. Line В ПОДРОБНОСТИ


Разгледайте и...