аудио система

Harman Kardon® hi-fi

RENAULT AUSTRAL E-TECH FULL HYBRID
усещане на звука – Harman Kardon – напълно хибридно Renault Austral E-Tech
завладяващо усещане на звука
Високоговорителите на Harmon Kardon®, специално разработени за Renault Austral E-Tech full hybrid, предлагат усъвършенствана аудио технология, която може да се адаптира индивидуално към заобикалящата среда. Можете да се насладите изцяло на любимата си музика с различни режими за слушане.
съраунд – Harman Kardon – Renault Austral E-Tech full hybrid
съраунд
Компактни по размер, изработени от високоустойчив алуминий и проектирани за широк обхват на средните и високите честоти. Те подобряват стабилността на звука и осигуряват естествен, обгръщащ звук за пътниците отпред и отзад.
събуфър – Harman Kardon – Renault Austral E-Tech full hybrid
събуфър
Уникална технология за намаляване на теглото и размера на събуфъра, която същевременно постига изключително висока ефективност в нискочестотния диапазон. Тази компактна конструкция е възможна благодарение на отвор в шасито, в който се поставя преградата, която позволява да се компенсира външното въздушно налягане.
високочестотни високоговорители – Harman Kardon – Renault Austral E-Tech full hybrid
високочестотни високоговорители
Те са проектирани с висококачествен гъвкав купол от текстил за меко и съвършено възпроизвеждане до най-високите осезаеми от слуха честоти.
нискочестотни динамични високоговорители – Harman Kardon – Renault Austral E-Tech full hybrid
нискочестотни динамични високоговорители
Те са оптимизирани за динамично възпроизвеждане на басите и поддържане на средния диапазон. Проектирани са за работа заедно със събуфър ECS за възпроизвеждане на басови тонове с ниски изкривявания.
преден централен модул – Harman Kardon – напълно хибридно Renault Austral E-Tech
преден централен модул

Проектиран за кристално чисти вокали и безпроблемни честотни преходи, централният високоговорител (коаксиален средночестотен и високочестотен високоговорител) трансформира звука в колата, осигурявайки завладяващо и добре балансирано звуково изживяване.