удоволствие от шофирането

4Control Advanced

RENAULT AUSTRAL E-TECH FULL HYBRID
ДИНАМИЧНО ШОФИРАНЕ
Усъвършенстваното ново поколение на система 4Control предлага незабравимо удоволствие от шофирането. С тази система Renault Austral E-Tech full hybrid става лесен за управление и пъргав при ниска скорост като остава стабилен и безопасен при движение с висока скорост.
СТАБИЛНО ШОФИРАНЕ
Усъвършенстваната система 4Control ви помага при всяко пътуване. Няма значение каква е вашата скорост – шофирането е още по-стабилно и по-плавно.
ЛЕСНО ПАРКИРАНЕ И МАНЕВРИРАНЕ
Усъвършенстваната система 4Control улеснява извършването на нормални и обрати завои при ниска скорост. Точно като при градски автомобил, неговият радиус на завиване от 10,1 м улеснява всички маневри.

динамичност и управление – удоволствие от шофирането – Renault Austral E-Tech full hybrid
по-голяма динамичност и подобрено управление
С малкия си радиус на завиване (който може да се сравни с този на градски автомобил) можете лесно да маневрирате, за да паркирате или да се движите по улиците в градския център със скорост до 50 км/ч.     
шофиране – удоволствие от шофирането – Renault Austral E-Tech full hybrid
по-голямо удоволствие от шофирането в завои
Всичките 4 колела се завъртат в една и съща посока, за да подобрят сцеплението с пътя при завиване със скорост над 50 км/ч.
multi-sense – удоволствие от шофирането – Renault Austral E-Tech full hybrid
multi-sense
Използвайте multi-sense за до 5 различни усещания докато сте зад волана. Персонализирайте автомобила по свой вкус, като адаптирате пъргавината и шума на двигателя, твърдостта на волана, околното осветление и конфигурацията на екрана на водача.