Arkana

хибрид, точно като теб
Arkana - SUV Renault
дизайн

спортен и просторен SUV и ексклузивна версия R.S. line

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
Arkana съчетава елегантни линии със стил. Уникалният дизайн на модела предлага изящен профил, голям пътен просвет и интериор от най-висока класа. А във версията R.S. line ефектът е още по-поразителен - ексклузивен цвят, спортна предна решетка, специални джанти с рубинени елементи, двоен ауспух и други.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ АВТОМОБИЛ

Arkana

Arkana E-Tech hybrid

Renault Arkana E-Tech engineered – нова специална серия

Renault Arkana - специална серия E-Tech engineered
Вдъхновена от моторните спортове, технологията E-Tech hybrid е перфектната комбинация между представяне и ефективност. Стартирайте двигателя винаги в електрически режим и пътувайте в града до 80% на електричество. Намалете разхода на гориво с до 40% в сравнение с еквивалентен бензинов двигател!

Пътувайте в премиум свят. Насладете се на изисканите покрития и акцентите в лъскаво черно и топъл титан на специалната версия E-Tech engineered.

комфорт и технология

Завладейте пътя от комфорта на купето

Помощни системи за водача – Renault Arkana
15 помощни системи за водача EASY DRIVE
Адаптивен круиз контрол, система за придържане средата на лентата, система за предупреждение при движение отзад и Easy Park Assist са само няколко от функциите, предназначени да подобрят вашия комфорт и безопасност при пътуване. Достъп до тези функции, както и още много други, имате чрез помощните системи за водача Renault EASY DRIVE, които ви помагат да правите маневри по време на пътуване, от 10,2-инчовия дигитален панел за водача с възможност за персонализиране. Готови ли сте да направите първата стъпка в света на шофирането без водач?
Мултимедийна система Renault на Arkana
Мултимедийна система EASY LINK
С тази мултимедийна система, съвместима с Android Auto™ и Apple CarPlay™, можете лесно да свържете смартфона си и да имате достъп до всички ваши приложения и свързани услуги от 9,3-инчовия EASY LINK екран на новото Renault ARKANA.
Система multi-sense– Renault Arkana
MULTI-SENSE
Звук на двигателя и динамика, кормилно управление, избор на интериорно осветление в салона и конфигуриране на екрана на арматурното табло... Изберете един от трите налични режима за шофиране (MySense, Eco и Sport) и внесете нотка на индивидуалност във вашите пътувания със системата MULTI-SENSE.

Новото Renault ARKANA в подробности

Renault Arkana - Дизайн на

Разгледайте и...