Двигатели

RENAULT ARKANA     

Хибриден във всяко отношение

Новото Renault Arkana се предлага с безпрецедентно богата хибридна оферта: E-TECH Hybrid двигател с 145 к.с. или бензинов двигател TCe mild hybrid 140 к.с.
E-TECH HYBRID
E-TECH Hybrid двигател с 145 к.с.
Пълна хибридна гъвкавост

Вдъхновена от света на моторните спортове, хибридната технология E-TECH комбинира производителност и ефективност. В града винаги потегляте с електрическия двигател и 80% от вашите пътувания са на ток. Намалете разхода на гориво с до 40%* в сравнение с еквивалентен бензинов двигатeл!

Рекуперативното спиране зарежда автоматично батерията, докато сте в движение. Наслаждавайте се на приятно пътуване, независимо от условията, с динамично и бързо ускорение. Новото Renault Arkana E-TECH Hybrid се адаптира, за да отговори на всички ваши потребности при шофиране и да предложи оптимална гъвкавост.

* при WLTP градски цикъл (подлежи на окончателно одобрение).

MILD HYBRID
TCe 140 mild hybrid EDC
първокласен хибриден автомобил

Със своя двигател със 140 к.с. и автоматична скоростна кутия, Arkana ви предлага ефективност, плавно движение и удоволствие от шофирането – всичко в едно.

Различен от всичко, което сте виждали досега! Бензиновите версии предлагат също така и по-голяма горивна ефективност с mild hybrid система. Тази технология ви позволява да възстановявате енергия, когато автомобилът намалява скоростта си, а това същевременно спомага за мощността на двигателя при запалване и ускорение. Намалете разхода на гориво и емисиите на CO2, докато се наслаждавате на безпроблемно рестартиране и още по-голям комфорт на шофиране!

Готови ли сте да поемете на път с новото Renault ARKANA?


Разгледайте и...