Arkana E-Tech Full Hybrid

хибрид, точно като теб
ARKANA E-TECH Hybrid
на цена от 57 090 лв.

Новото Renault ARKANA се предлага и в хибриден вариант

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
Снабдено с иновативната хибридна технология E-TECH, новото Renault ARKANA ви предлага ненадминато удоволствие при шофиране и отлична енергийна ефективност. Вдъхновен от света на моторните спортове, неговият самозареждащ се хибриден силов агрегат предлага перфектната комбинация от икономичност, работоспособност и ефективност.

нова E-Tech hybrid версия

открийте Arkana E-TECH ENGINEERED

специална серия със завладяващ дизайн
Arkana E-Tech hybrid носи нови усещания с новата специална серия E-Tech engineered.

Изразете индивидуалността си с акценти в топъл титан и лъскаво черно в контраст със сивия екстериорен цвят. Отличете се от тълпата с елегантен дизайн: лъскаво черна предна и задна броня, ексклузивен етикет E-Tech engineered, ауспух и спойлер на багажника в цвят топъл титан, подчертаващи спортния му вид.

Външният стил съответства на вътрешната атмосфера: черен интериор, E-Tech емблема и нотки на топъл титан на волана, седалките и таблото. Елегантност от всеки ъгъл.

оборудване

Открийте всички предимства на просторен и спортен SUV

* при сгъната задна многоместна седалка.


Двигател

Гъвкав и ефективен

Хибридният SUV Renault Arkana E-TECH – отвън
До 80% движение в града на ток
Новото Renault ARKANA E-TECH Hybrid внася заряд във вашето ежедневие! Движите се из града в изцяло електрически режим до 80% от времето, като използвате иновативна технология от моторните спортове. Насладете се на спокойствие и комфорт при намален разход на гориво с до 40%* в сравнение с еквивалентен бензинов двигател като същевременно съкращавате и емисиите на СО2.
Хибридният SUV Renault Arkana отвън
Улеснете своето ежедневие
Рекуперативното спиране зарежда автоматично акумулатора на новото Renault ARKANA, докато сте в движение, без да има нужда от щепсел или кабели. А за да усетите още повече свободата, активирате режим „В“. Веднага щом свалите крака си от педала на газта, автомобилът започва да намалява скоростта си докато почти спре като възстановява максимално количество енергия.
Хибридният SUV Renault Arkana E-TECH – отвън
Ненадминато удоволствието от шофирането
Неговото 100% електрическо стартиране осигурява незабавна динамика и безшумно движение, което е ефективно при всички условия на пътя. Открийте всички нови усещания при шофиране както в града, така и на магистралата. Насладете се на мощността от 140 к.с. и динамиката, осигурявана от 2 електродвигателя, комбинирани с ефективността на многорежимна скоростна кутия.

* при WLTP градски цикъл (подлежи на окончателно одобрение).


Готови ли сте да поемете на път с Renault ARKANA?


Разгледайте и...

Clio E-Tech
CLIO E-TECH HYBRID
CAPTUR E-TECH PLUG-IN HYBRID
CAPTUR E-TECH PLUG-IN HYBRID