Renault e премиум партньор на Roland-Garros


Renault - Roland-Garros electric fleet
Renault x Roland-Garros
Renault х Ролан-Гарос имат едни и същи корени - създадени във Франция, със силна международна амбиция, общи „Made Of France“ ценности, страст и дързост.     

Партньорството между Renault и Френската тенис федерация (FFT) поставя основите си върху два основни стратегически стълба за двете марки: устойчива мобилност и социална отговорност.

Логото на Renault присъства на мрежите на петте основни корта през цялото време на турнира – от квалификационните кръгове до финала.     

Renault е премиум партньор на Roland-Garros

мобилни решения
електрически автопарк
електрически автопарк
Устойчивата мобилност представлява истинско предизвикателство и за двете марки. 
По време на турнира този ангажимент се изрязява в предоставянето на автопарк от E-Tech 100% electric и E-Tech full hybrid автомобили за електрификация на флота на над 80%.  

Renault разполага и с щанд от 150 м² в рамките на Roland-Garros, където зрителите ще могат да научат за Renault 5 E-Tech 100% electric.
car sharing
car sharing
Като част от партньорството си с Roland-Garros French Open, Renault стартира своята платформа за споделяне на автомобили, за да подобри изживяването на феновете на тениса, като им предложи иновативно и отговорно към околната среда решение.

Преди всеки мач, FFT се ангажира да информира хората, закупили билети за наличните опции за споделяне на автомобили за придвижване до стадиона. За допълнително насърчаване ще бъде предложен стимул на първите споделени автомобили под формата на безплатен паркинг на стадион Ролан Гарос по време на турнира*, заедно с обиколка на стадиона.
 

*при наличност

Renault 5 E-Tech 100% electric Roland-Garros


разгледайте още

Renault 5 E-Tech 100% electric
Renault 5 E-Tech 100% electric
Renault 5 - Roland-Garros special edition
Специална версия Renault 5 Roland-Garros
Rafale E-Tech full hybrid
Rafale E-Tech full hybrid