Сертификат за качество и произход, издаден след техническа проверка по 100 контролни точки

Всеки автомобил Renault SELECTION е преминал през щателна техническа проверка по 100 к.т. Закупувайки автомобил от Renault SELECTION вие ще получите Сертификат, в който ще намерите информация относно произхода на автомобила и извадка от протокола, вследствие на проверката по 100 к.т.

Гаранция минимум 6 месеца

Всеки автомобил Renault SELECTION се продава с гаранция. Тя може да бъде Фабрична или допълнителна застраховка „Гаранция Renault SELECTION“. В зависимост от възрастта и пробега на автомобила застраховка „Гаранция Renault SELECTION“ може да бъде два типа – „Platinum“ с валидност от 12 месеца и 20 000 км, което настъпи първо и „3 Star“ с валидност от 6 месеца и 10 000 км, което настъпи първо.

Информация относно покритите елементи включени във всяко едно от покритията можете да откриете в линковете долу или в Книжка за застраховка „Гаранция Renault SELECTION“ и в Сертификат за гаранция, които ще получите при покупка на автомобил от Renault SELECTION, чиято Фабрична гаранция е изтекла и за него бъде сключена допълнителна застраховка „Гаранция Renault SELECTION“.

Безплатна пътна помощ – 24 часа, 7 дни в седмицата*

Всеки автомобил Renault SELECTION се продава с включена услуга Пътна помощ с валидност съгласно тази на гаранцията.

Гарантирано задоволство

Aко автомобилът не ви удовлетворява, ние ще ви възстановим заплатената за него сума.**

Клиентите закупили автомобил от програмата Renault SELECTION могат да върнат автомобила, в случай, че не са доволни от него, и могат да получат заплатената за него сума, като от нея се приспаднат нотариалните и административни разходи по обратното прехвърляне на собствеността. Това може да бъде направено в дилърството, от което автомобилът е закупен, до 2 дни и изминат пробег до 100 км от датата на предаването му и след технически преглед, доказващ, че по автомобила няма извършени интервенции.

Безплатен контролен технически преглед след 2 000 км или след 1 месец от датата на предаване***

Клиентите закупили автомобил от програмата Renault SELECTION имат право на един безплатен контролен технически преглед след 2000 км или след 1 месец от датата на предаване, което настъпи първо. Прегледът може да бъде извършен в дилърството, от което автомобилът е закупен, след предварително запазен час. Правото на един безплатен контролен технически преглед важи до 2 месеца от датата на предаване на автомобила.