master

Ще оцените удобното място на водача

Просторен, уютен и удобен, салонът на Renault MASTER Combi осигурява несравним комфорт. С помощта на многобройните настройки можете да регулирате позицията и височината на волана. Оптимална видимост и ергономични бутони за управление подобряват вашия комфорт на шофиране.

С мисъл за комфорта на пътуващите

Пътуващите заедно с вас също ще се възползват от удобството на Renault MASTER Combi. Те ще оценят седалките с място за краката от над 65 см, облегалките с наклон 20°, индивидуалните вентилационни отвори и осветление и т.н. Подобрената шумоизолация и климатизация в салона подобрява още повече комфорта на пътуващите.

Наслаждавайте се на спокойно шофиране

Изберете безопасността с Renault MASTER Combi! Също така има и светлини с автоматично включващи се къси светлини и автоматично задействане на чистачките на предното стъкло, 2 закрепващи приспособления за детски седалки Isofix на първия ред и т.н. Всичко, което ви е необходимо за повишаване на нивото на безопасност за водача и пътниците. функция осветление в завойRenault MASTER TPMR

Индивидуални транспортни решения

Renault MASTER TPMR отговаря на вашите професионални изисквания: адаптирана странична облицовка, специално осветление, до 10 релси на пода, подвижни сгъваеми индивидуални седалки и др.

Можете да изберете оборудването, което ви е необходимо. Предлага се при L2 и L3.

Renault MASTER Combi TPMR

Универсален, опростен и икономичен

Renault MASTER Combi PRM е идеалното решение за случаен превоз на 1 до 3 пътници в инвалидни колички. 3-панелната рампа за достъп намалява ъгъла на наклон и улеснява достъпа на пътниците с намалена подвижност. А освен това, версията L1H1 е идеална за използване в градски условия.

Налично в L1 и L2.