Зареждане на вашето Renault KANGOO Z.E.? Не може да бъде по-лесно!

Отворете гнездото под емблемата на предната решетка и включете своето Renault KANGOO Z.E. Всяка сутрин ще потегляте с напълно заредена батерия!


Зарядно устройство Flexi

Благодарение на този кабел, доставян като опция при закупуване на Renault Z.E., можете да зареждате своето Renault KANGOO Z.E. за 7 до 10 часа. Необходимо е само го включите в гнездо Green'upTM Access Legrand, монтирано в помещението от квалифициран техник.

В командировка сте? Няма налична точка за зареждане? От време на време за зареждане можете да използвате стандартен вътрешен стенен контакт 220V. Той ще ви осигури 25 км пробег при зареждане за 3 часа и пълно презареждане за 10 до 12 часа.Необходимо е само да включите Renault KANGOO Z.E. към стандартен терминал за зареждане – такива има в паркингите на някои търговски центрове, представителства на Renault и т.н.

Renault KANGOO Z.E. се презарежда напълно за 6 до 9 ч. в зависимост от наличната мощност.


Нашите решения за зареждане за вашата фирма


* Сертифициран за Z.E. модул за презареждане Ready, монтиран у дома от сертицифициран техник (версия 1.2 или следваща с минимална мощност от 3 kW).

**Z.E. Ready е търговска марка, регистрирана от Renault, свързана с оборудване, монтиран за зареждане на електрически автомобили от гамата Z.E. За да имат правото да използват марката Z.E. Ready, партньорите на Renault трябва да спазват редица технически спецификации и процеса на квалифициране на Z.E. Ready, както и да са преминали изпитания за съвместимост. Сегашната версия е Z.E. Ready 1.2. За повече информация относно стандартите, списъка на одобрените партньори и процеса на квалификация, отидете на www.lcie.com.