Renault KANGOO Z.E.

100% Практичност

kangoo-ze

Изберете комфорта

С тази 5-местна версия, Renault KANGOO Maxi Z.E. вече не е само товарен автомобил. Оборудван със задна седалка, с регулируеми подглавници, Renault KANGOO Maxi Z.E предлага комфорт на всички пътуващи в автомобила.

Възползвайте се от модулното оформление!

Налага се да превозвате дълги обемисти предмети? Сгънете задната седалка, за да направите пода равен само с едно единствено движение! Свръхуниверсалният Renault KANGOO Maxi Z.E. с 5 места ви предлага 4 конфигурации в зависимост от броя на пътниците, които трябва да превозвате и размера на предметите, които трябва да транспортирате.

Изберете вашите опции

Разполагате с няколко опции за повишаване на нивото на комфорт. Те включват: круиз контрол – ограничител на скоростта, заден паркинг сензор, отделения за съхранение, аудио-навигационна система R-Link, USB и Bluetooth радио. Не можете да се оплачете от липса на избор.Разгледайте практическите решения, адаптирани за вашето Renault KANGOO Z.E.! Създадохме специфични услуги за планиране, подготвяне и улесняване на вашите ежедневни пътувания. Нашата цел е да осигурим максимално лесно ползване на вашия електрически автомобил.